Wij zoeken een advocaat-stagiair of medewerker

Wij zoeken een advocaat-stagiair of medewerker

Wil jij graag aan de slag bij een advocatenkantoor in Curaçao, waar veel waarde wordt gehecht aan goede juridische kwaliteit en oprechte betrokkenheid bij de cliënten? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wij zijn voor de versterking van ons kantoor op zoek naar een advocaat-stagiaire. Ook als je je stage hebt afgerond nodigen we je van harte uit om te reageren.

Bij Nagelmakers Advocaten zijn momenteel drie juristen werkzaam op diverse rechtsgebieden, waaronder het insolventierecht, arbeidsrecht, familie en erfrecht, verbintenissenrecht en huurrecht.

Wij zoeken een WO afgestudeerd jurist die stevig in zijn of haar schoenen staat met een brede juridische interesse en met goede analytische en communicatieve vaardigheden.

Wij hebben een diverse en uitdagende procespraktijk. Het is de bedoeling dat je meedraait in dossiers van anderen en ook zelfstandig zaken behandelt. Je krijgt een goede opleiding, begeleiding, een marktconform salaris met pensioen en niet te vergeten: “het eilandleven”.

Als je vragen hebt over deze functie dan kan je contact opnemen met: Barbara Nagelmakers, Perseusweg 12 in Curaçao, barbara@nagelmakers.com, (tel: +5999 4619644), aan wie je ook een sollicitatiebrief met daarbij je CV en cijferlijst kunt sturen.”

Perseusweg 12
Curaçao
t:   (+5999) 4619644
e : info@nagelmakers.com