Wij zoeken een nieuwe collega

Wil je aan de slag bij een advocatenkantoor waar veel waarde wordt gehecht aan goede juridische kwaliteit en oprechte betrokkenheid bij de cliënten? Wil je naast je werk genieten van de tropenzon? Wil jij graag werken als advocaat op Curaçao?

Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zijn op zoek naar een advocaat met 0 tot 5 jaar ervaring.

Wij hebben een uitdagende procespraktijk en zijn actief op diverse rechtsgebieden zoals het insolventierecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, familie en erfrecht, verbintenissenrecht en huurrecht. Onze cliënten zijn vooral ondernemingen en vermogende particulieren.

Wij zoeken een jonge advocaat met een brede juridische interesse en met goede analytische en communicatieve vaardigheden.

Het is de bedoeling dat je andere advocaten ondersteunt, maar ook zelfstandig zaken behandelt. Je krijgt goede begeleiding, opleiding, een marktconform salaris met pensioen en niet te vergeten: “het eilandleven”.

Als je vragen hebt over deze functie dan kan je contact opnemen met: Barbara Nagelmakers, Perseusweg 12 in Curaçao, barbara@nagelmakers.com, (tel: +5999 4619644), aan wie je ook een sollicitatiebrief met daarbij je CV en cijferlijst kunt sturen.