Nagelmakers Advocaten

mr. Barbara M. Nagelmakers - Advocaat

Barbara heeft ruim 20 jaar ervaring als advocaat. Zij heeft een commerciële procespraktijk. Zij werkt voornamelijk voor ondernemers. Barbara wordt daarnaast regelmatig aangesteld tot curator en vereffenaar. Barbara pakt zaken altijd snel en praktisch aan. Liefst lost zij haar zaken goedschiks op, maar zij schrikt niet terug voor een procedure. Zij put daarbij uit haar gedegen juridische kennis en creativiteit. Het belang van haar cliënten staat altijd voorop.

mr. Carla van der Slikke - Advocaat

Carla heeft voordat zij naar Curacao kwam, bij een van de grootste advocatenkantoren van Nederland gewerkt. Carla is een echte civilist met een voorliefde voor het personen- en familierecht alsmede het erfrecht, zij is verder bekend met van de finesses van het Curaçaos arbeidsrecht. Voor pittige vraagstukken over andere rechtsgebieden draait zij haar hand niet om.

Het mooiste aan haar vak vindt ze de uitdaging om het optimale resultaat voor haar cliënten te bereiken. Als dat gepaard gaat met juridisch ingewikkelde vraagstukken, dan wordt ze daar nog vrolijker van. Carla zal altijd proberen om zaken buiten de rechter om tot een goed einde te brengen. Soms kan dat niet en soms lukt dat, om wat voor reden dan ook, niet. In die gevallen komt haar proceservaring en de liefde voor het procederen goed van pas.