mr. Barbara M. Nagelmakers - advocaat

Barbara heeft ruim 25 jaar ervaring als advocaat. Zij heeft een commerciële procespraktijk. Zij werkt voornamelijk voor ondernemers. Barbara wordt daarnaast regelmatig aangesteld tot curator en vereffenaar. Barbara pakt zaken altijd snel en praktisch aan. Liefst lost zij haar zaken goedschiks op, maar zij schrikt niet terug voor een procedure. Zij put daarbij uit haar gedegen juridische kennis en creativiteit. Het belang van haar cliënten staat altijd voorop.

mr. Dinesha Bourne - advocaat

Dinesha studeerde rechten in Amsterdam en werkte daarna bij het Nederlandse Ministerie van Justitie en Veiligheid. Ook heeft zij bij het Nederlandse Openbaar Ministerie gewerkt. Dinesha is enthousiast en gedreven. Open en duidelijke communicatie met cliënten vindt zij belangrijk. Dinesha zal zich altijd inzetten om een zaak tussen partijen onderling op te lossen. Wanneer dit niet mogelijk blijkt, zal zij haar cliënten terzijde staan in een procedure voor de rechter. In deze zaken komt haar proceservaring goed van pas.

Nishanty Martina-Lucasius - LL.B

Als legal support officer is Chanty het eerste aanspreekpunt van de klanten. Zij ondersteunt de advocaten op allerlei gebieden. Ze heeft rechten gestudeerd aan The University of the Dutch Caribbean en heeft een bachelor-diploma in rechten. Zij ambieert een toekomst in de advocatuur en is daarom ook geïnteresseerd in de inhoud van het werk. De functie legal support officer is haar eerste stap op weg naar haar doel.