mr. Barbara M. Nagelmakers - advocaat

Barbara heeft ruim 25 jaar ervaring als advocaat. Zij heeft een commerciële procespraktijk. Zij werkt voornamelijk voor ondernemers. Barbara wordt daarnaast regelmatig aangesteld tot curator en vereffenaar. Barbara pakt zaken altijd snel en praktisch aan. Liefst lost zij haar zaken goedschiks op, maar zij schrikt niet terug voor een procedure. Zij put daarbij uit haar gedegen juridische kennis en creativiteit. Het belang van haar cliënten staat altijd voorop.

mr. Carla van der Slikke - advocaat

Carla heeft voordat zij naar Curacao kwam, bij een van de grootste advocatenkantoren van Nederland gewerkt. Carla is een echte civilist met een voorliefde voor het personen- en familierecht alsmede het erfrecht, zij is verder bekend met van de finesses van het Curaçaos arbeidsrecht. Voor pittige vraagstukken over andere rechtsgebieden draait zij haar hand niet om.

Het mooiste aan haar vak vindt ze de uitdaging om het optimale resultaat voor haar cliënten te bereiken. Als dat gepaard gaat met juridisch ingewikkelde vraagstukken, dan wordt ze daar nog vrolijker van. Carla zal altijd proberen om zaken buiten de rechter om tot een goed einde te brengen. Soms kan dat niet en soms lukt dat, om wat voor reden dan ook, niet. In die gevallen komt haar proceservaring en de liefde voor het procederen goed van pas.

mr. David Doornbos - advocaat

David studeerde rechten in Amsterdam en Maastricht en werkte daarna een aantal jaren bij het Openbaar Ministerie in Utrecht. Hij heeft een pragmatische, no-nonsense instelling. Zijn uitgangspunt is dat elke zaak anders is en zijn eigen aanpak nodig heeft. David luistert goed en dringt snel tot de kern door zodat hij zijn cliënten goed kan adviseren. Waar mogelijk stuurt hij aan op een oplossing tussen partijen. In het geval dat geprocedeerd moet worden komt zijn jarenlange ervaring in de rechtszaal goed van pas als hij de rechter moet overtuigen van zijn standpunt.

Nishanty Martina-Lucasius - LL.B

Als juridisch secretaresse is Chanty het eerste aanspreekpunt van de klanten. Zij ondersteunt de advocaten op allerlei gebieden. Ze heeft rechten gestudeerd aan The University of the Dutch Caribbean en heeft een bachelor-diploma in rechten. Zij ambieert een toekomst in de advocatuur en is daarom ook geïnteresseerd in de inhoud van het werk. De functie juridisch secretaresse is haar eerste stap op weg naar haar doel.